GGWP Online Marketing is een jong bedrijf en bevindt zich momenteel nog in de start-up fase. Momenteel bestaan wij uit twee werknemers die beide met het digitale kanaal zijn opgegroeid. De interesse in het online kanaal is ontstaan door de combinatie van de hobby gaming en de opleiding commerciële economie. In de toekomst zijn wij dan ook geïnteresseerd in mogelijkheden tot in-game advertising en tot het inzetten van internetpersoonlijkheden of esports als online marketing kanaal.

De bedrijfsnaam GGWP heeft dan ook zijn herkomst uit de gaming-wereld, wat “Good Game, Well Played” betekent. Grofweg vertaalt dit zich naar een goede samenwerking waar samen winst is behaald. Dit is dan ook waar wij als organisatie voor staan.

Onze missie:

De samenwerkingspartner zijn voor bedrijven in het online kanaal. Door een actief samenwerkingsverband een realistische, logische strategie vormgeven waardoor er door beide partijen winst wordt behaald.

Onze visie:

Wij geloven dat het online maketing kanaal niet zomaar moet worden ingezet, maar met een doel. Door actief bezig te zijn met veranderingen in de online kanalen een passende online strategie vormgeven die aansluit bij uw huidige kernwaarden.

Johnny Klee
Johnny KleeOwner - Online Marketeer
Willemijn Hielkema
Willemijn HielkemaCo-owner - Online Marketeer