Wat is zoekmachine adverteren?

Dankzij zoekmachine adverteren (SEA) kan uw bedrijf met bepaalde advertenties op prominente plekken worden weergegeven op zoekmachines wanneer uw doelgroep naar termen relevant aan uw bedrijf zoekt. Hiermee kunt u personen bereiken die actief op zoek zijn naar uw product of dienst en hier geïnteresseerd in zijn.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Vrouw die schrijft

Door het in kaart brengen van uw wensen en verwachtingen zorgen wij ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Verder kunnen wij op deze manier bepalen of zoekmachine adverteren de juiste dienst is die bij uw wensen past.

Laptop SEA

Wij beginnen altijd met het bekijken van uw huidige website. Dit doen wij zodat de campagnes die wij inrichten altijd dezelfde uitstraling hebben als uw huidige aanwezigheid in het online kanaal. Vervolgens gaan wij op zoek naar relevante zoekwoorden waarmee wij de zoekcampagnes gaan inrichten.

Werken op de laptop

Nadat de analyse van de website en de zoekwoorden-analyse hebben plaatsgevonden is het tijd om de zoekcampagnes in te richten. Deze worden verder ingericht om zo goed mogelijk uw doelen na te streven met een vooraf afgesproken max. budget.

Bespreking tussen 2 personen

Maandelijks re-evalueren wij de gemaakte resultaten en wordt u hiervan op de hoogte gebracht. Tevens wordt er gekeken of dit overeenkomt met uw verwachtingen, en zo niet, waar dit dan door komt.

Afhankelijk van de resultaten worden de campagnes elke maand bijgestuurd en geoptimaliseerd. Dit betekent dat er wordt gekeken of zoekwoorden nog hetzelfde scoren, of dat er naar relevantere zoekwoorden en betere advertentieteksten wordt gezocht. Mochten er tijdelijke acties zijn binnen uw bedrijf, dan kunnen wij door snel te schakelen ook hiervoor Google Ads benutten om uw omzet te stimuleren.

Wilt u weten hoe Adwords uw bedrijf kan helpen groeien?

Vraag een offerte aan

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Kom meer te weten over hoe zoekmachine optimalisatie (SEO) uw bedrijf beter vindbaar kan maken in Google (en andere zoekmachines).

Lees meer over Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Display advertising

Het inzetten van display advertising verhoogt uw aanwezigheid op het internet. Voornamelijk geschikt voor visuele producten.

Lees meer over Display Advertising

WordPress templates

Custom-Made WordPress Templates die passen bij uw wensen en stijl.

 

Lees meer over WordPress Templates