Vraag nu een gratis check-up aan

Tijdens de check-up, kijken wij wat er verbeterd kan worden aan uw website of campagnes en wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt zowel een SEO- als Google Ads check aanvragen.

SEO check

Tijdens de SEO check brengen wij zowel de technische als de inhoudelijke aspecten van uw website in kaart. Bij technische aspecten moet u bijvoorbeeld denken aan de laadtijden en de indexeerbaarheid van uw website. Bij de inhoudelijke aspecten moet u denken aan de content op uw website. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van relevante zoekwoorden? Nadat dit in kaart is gebracht, bespreken wij samen met u de optimalisatie mogelijkheden.

Google Ads check

Tijdens de Google Ads check kijken we naar uw huidige campagnes en in hoeverre deze verbeterd kunnen worden. Denk hierbij aan een zoekwoordenonderzoek en mogelijkheden tot extensies. Heeft u nog geen Google Ads campagne? Dat is geen probleem! Als u nog geen campagnes heeft, dan kijken we samen met u hoe we een campagne op kunnen zetten en doen we bijbehorend zoekwoordenonderzoek. Wij vinden het van belang dat campagnes zoveel mogelijk aansluiten bij uw bedrijf en branche waarin u zich bevindt.

Vul hier uw gegevens in en klik op verzenden

    Dhr.Mevr.



    Bedrijfsggegevens

    Ik ben geïnteresseerd in:
    Gratis SEO checkGratis Google Ads check

    Overige informatie: