Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) heeft effect op wanneer mensen organisch naar uw bedrijf of product/dienst zoeken. Organisch wil zeggen dat resultaten “natuurlijk” in de zoekmachines verschijnen en deze niet via betaalde advertenties op bijvoorbeeld Google worden vertoond.

Dit proces kan verbeterd worden door te kijken naar de technische structuur van de website en te kijken naar de teksten op de website. Vaak heeft het combineren van zoekmachine optimalisatie dan ook een positief effect op andere online marketing kanalen, doordat bij het verbeteren van SEO ook vaak de kwaliteit van de website wordt verbeterd.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Website structuren op verschillende devices

Bij het optimaliseren van SEO-structuur kijken we eerst wat er beter kan aan de techniek achter de website. Deze gaan we dan stapsgewijs met u (en uw huidige webbureau) oplossen. Wanneer de structuur in orde is, gaan wij verder aan de slag met u om de website zelf beter in te richten.

Website teksten

Wat voor zoekwoorden worden er momenteel gebruikt en zijn er pagina’s die momenteel slecht(er) scoren dan uw gemiddelde pagina’s? Door het beantwoorden van deze vragen gaan wij structureel uw website aanpassen om een duidelijke structuur op uw website aan te brengen.

Statistieken op Analytics

Nadat de verbeteringen zijn doorgevoerd is het van belang te blijven meten. Op deze manier kunnen wij de effectiviteit van de wijzigingen meten. Zo kan er bijvoorbeeld nog met verschillende versies webteksten worden getest om zo het beste resultaat te behalen.

Wilt u weten hoe de website van uw bedrijf geoptimaliseerd kan worden?

Vraag een offerte aan

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Door het inzetten van zoekmachine adverteren (SEA) kan uw bedrijf op prominente plekken worden weergegeven in zoekmachines.

Lees meer over Zoekmachine Adverteren (SEA)

Display Advertising

Het inzetten van display advertising verhoogt uw aanwezigheid op het internet. Voornamelijk geschikt voor visuele producten.

Lees meer over Display Advertising

WordPress Templates

Custom-Made WordPress Templates die passen bij uw wensen en stijl.

 

Lees meer over WordPress Templates