Wat is display advertising?

Display advertising is uitermate geschikt om uw doelgroep aan te spreken met pakkend beeldmateriaal. Het hangt van uw merk, doelstellingen en doelgroep af of display advertising geschikt is.

Een voorbeeld waar display advertising veel voor wordt gebruikt is retargeting, waar advertenties gericht worden op voormalige bezoekers van uw website.

Het succes van display advertising hangt dan ook af van hoe deze is opgebouwd. Wanneer de banner op een relevante site wordt getoond, is de kans op succes natuurlijk groter dan dat deze op een willekeurige plaats wordt getoond. Een groot voordeel is dat display advertising, net als andere online kanalen, zeer meetbaar is, waardoor altijd bepaald kan worden of display advertising rendabel is voor uw organisatie.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Vrouw die schrijft

Door het in kaart brengen van uw wensen en verwachtingen zorgen wij ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Uiteraard proberen wij banners altijd te laten passen bij de huisstijl van de organisatie en website. Dit betekent niet dat wij verder niet optimaliseren door het uittesten van verschillende designs.

Doelgroep onder vergrootglas

Voor display advertising is het van belang dat de doelgroep nauwkeurig in kaart wordt gebracht. Zo worden de banners weergegeven op de meest relevante sites en streven wij ernaar uw doelen te behalen.

Stad met reclame

Gedurende dit stadium worden de display-advertenties vormgegeven waarbij wij rekening houden met uw wensen en huisstijl. Vervolgens worden de displaycampagnes ingericht om te bepalen waar deze zullen worden weergegeven.

Bespreking tussen 2 personen

Elke maand kijken wij naar de behaalde resultaten en wordt u hiervan op de hoogte gebracht. Op dit moment wordt er ook bepaald of uw doelen worden behaald. Afhankelijk van de resultaten worden de displaycampagnes bijgestuurd en waar nodig aangepast. Dit betekent dat er wordt gekeken of alle displayadvertenties naar uw wensen voldoen en waar mogelijk verbeterd.

Wilt u weten hoe display campagnes uw bedrijf kan helpen groeien?

Vraag een offerte aan

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Door het inzetten van zoekmachine adverteren (SEA) kan uw bedrijf op prominente plekken worden weergegeven in zoekmachines.

Lees meer over Zoekmachine Adverteren (SEA)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Kom meer te weten over hoe Zoekmachine Optimalisatie (SEO) uw bedrijf beter vindbaar kan maken in Google (en andere zoekmachines).

Lees meer over Zoekmachine Optimalisatie

WordPress templates

Custom-Made WordPress Templates die passen bij uw wensen en stijl.

 

Lees meer over WordPress Templates